Zakaj izbrati nas

  • Vodja ekipe in plesna učiteljica je ŠTIRIKRATNA SVETOVNA PRVAKINJA v standardnih in latinsko ameriških plesih, Katarina Venturini.
  • Učenje poteka V MANJŠIH SKUPINAH. Tako se vam naši učitelji lahko POSVETIJO OSEBNO in vas NAUČIJO DOBRO plesati.
  • Plesna zvezda se nahaja v ljubljanskem BTC-ju, v stavbi Millenium. Do nas je ENOSTAVEN DOSTOP, če pridete z avtom ali avtobusom.
  • V neposredni bližini je veliko BREZPLAČNIH PARKIRNIH mest.
  • Pri nas si lahko BREZPLAČNO POSTREŽETE s toplimi napitki: Hausbrandt kavo, Ronnefeldt čaji, Barilla piškoti in seveda osvežilno vodo.

Plesna zvezda je unikatna v slovenskem in tudi svetovnem področju. Pod eno streho združuje programe družabnega plesa, solo skupinske plesne vadbe solo salse in latino solo ter plesni program za otroke stare od 3 do 13 let.

Katarina Venturini, večkratna svetovna prvakinja, je v Plesni zvezdi združila svoje želje, znanje in izkušnje ter nov pristop k poučevanju plesa skupaj s strokovnim znanjem in izkušnjami svojega odličnega tima.

Pod našim strokovnim vodstvom vas bomo naučili dobro plesati. Na TEČAJU DRUŽABNEGA PLESA ali pa celo sami na INDIVIDUALNIH URAH PLESA lahko svoje plesno znanje pridobite, posodobite in nadgradite ter (končno) začnete uživati v plesu.

Ste brez plesnega partnerja in se želite vsaj enkrat tedensko dodobra naplesati? Odločite se lahko za vadbe LATINO SOLO ali  SOLO SALSO, ki jo ob sredah vodi Katarina Venturini.

V Plesni zvezdi pa ponujamo tudi CELOLETNO PLESNO ŠOLO ZA OTROKE, program za naše male nagajivčke in otroke. Prilagojen je njihovi starosti in zajema vrsto zanimivih plesno-gibalnih igric, skozi katere vaši otroci razvijajo svoje motorične sposobnosti, se naučijo koordinacije in orientacije v prostoru, poslušanja glasbe, ritma in prvih pravih plesnih korakov.