Mnenja

Kaj pričakujem, kaj cenim?

Izbira katerekoli šole sloni ne le na vsebini aktivnosti, ki jo ponuja in všečnosti okolja, v katerem deluje, pač pa, če ti je to pomembno, predvsem na presežni vrednosti te šole. Ta se kaže v osebnosti, ki jo šola izžareva, seveda skozi vodjo in sodelavce. Sam to presežno vrednost vedno ocenjujem v razmerju odnosa vodilnih do vodenja šole.

Enim gre v osnovi za v rožice odet donosen posel, kjer se udeležencem oblikuje pripadnost ustanovi na podlagi urjenje v goli vsebini prodajnega programa.
Drugim je osnova delovanja predanost vsebini ob spoštovanju osebnostnih specifik. Pripadnost, ki se jo tu gradi, je pripadnost vsebini in ne ustanovi. Slednje je izstopajoči obraz Plesne Zvezde in Katarine, kot njene duše.
50 let sem imel občutek, da moje roke niso del istega telesa kot noge in da se plesa ne morem naučiti, ker imam, za razliko od drugih, dve levi nogi. Ves čas sem se plesu izogibal in ga opredeljeval kot zgolj nepotrebno afnanje.
Pa se najde nekdo, ki je moji nejeveri kos. Katarina, v kombinaciji, ki je redka; vrhunska plesalka, ki je tudi vrhunska plesna pedagoginja. Ne le, da izjemno obvladuje golo mehaniko in analizo plesa, pač pa zna tudi tisto, bistveno - amaterja spopasti s strahovi, mu odpraviti predsodke, približati lepoto plesnega gibanja in oblikovati odnos komuniciranja in izražanja s plesom.
Še kako važno je, da vsakdo, ki se loti katerekoli aktivnosti, skoznjo spoznava, razvija in bogati sebe, na katerikoli starostni stopnji.
Ravno za to dodatno dimenzijo samospoznanja in s tem poživitve lastne podobe sem Katarini neizmerno hvaležen. Njena življenjska energija obogati vsakogar, ki pride z njo v stik, pa naj bo plesalec ali ne.
Vse to odsevajo tudi njeni pedagogi. Imel sem priložnost spoznati tudi Jasno – v kratkem – vera, strokovnost in nobene vzvišenosti.

F.

Vstopiti v svet nove gibalne dejavnosti je predvsem v odrasli dobi pogosto misija nemogoče ali vsaj težko mogoče. Ko naletiš na oviro ob nerazumevanju novih nalog, običajno obtičiš in preprosto obupaš.

Vendar ne v Plesni zvezdi. Tukaj se nov svet gibanja šele odpre in ni in ni ga videti konca. Nevede postajaš del plesnega sveta, koraki so vse bolj suvereni, telo postaja nakako prožnejše. Občasno začutiš tisto lahkotnost jadranja po prostoru, ki je sicer rezervirana za profesionalne plesalce. To je trenutek neizmerne sreče, samozavesti in vitalnosti.

Da se s plesom sploh spopadeš, potrebuješ učitelja, ki mu zaupaš, predvsem pa učitelja, ki verjame vate in ima vizijo, kako te bo peljal naprej. Pozna metodiko učnih korakov, in če je potrebno, jih zna zate razgraditi na še manjše korake. Pozna tvoje gibalne omejitve in jih zna prilagoditi, ne da bi te obremenjeval s tem. Navkljub temu, da prevzame odgovornost za vse to analitično in osebno angažirano delo, ti daje občutek, da napreduješ sam in da je vse skupaj zelo enostavno. In tako je videti tudi od zunaj, kar lahko zavede zunanjega opazovalca.

Vse uspešne zgodbe ponavadi na zunaj izgledajo preproste in lahkotne. V zgodbi Plesne zvezde je Katarina tista preprosta, osebna in izvirna gurujka plesa. Kakšno srečo imamo!

J.

Draga Katarina, zastavila si nam pet vprašanj, ki jih skrajšano navajam:

 1. Kaj nam je najbolj všeč

 2. Zakaj radi prihajamo

 3. Zanimive zgodbe ali prigode

 4. Razlog za priporočanje Plesne zvezde

 5. Predlog ali sporočilo za morebitno izboljšavo

Na vprašanja odgovarjava oba kot plesni par. Na prvo, drugo in četrto vprašanje, ki se pomensko prekrivajo, odgovarjava najprej in povezano.

Gre najprej za učni odnos učiteljice do učencev, v katerem ni čutiti nikakršne vzvišene distance, do katere bi sicer bila upravičena glede na svoj profesionalni status in ugled. Namesto tega lahko govoriva le o prijateljskem odnosu ter stalni in angažirani pripravljenosti za učno pomoč in prijateljsko spodbudo. Prijateljski odnos izkazuješ tudi pri dogodkih, ki niso neposredno povezani s plesnim poukom.

Ta (vertikalni) odnos se dopolnjuje s horizontalno povezanostjo in tovarištvom skupine »sošolcev«. Le-ta nastaja in se utrjuje v večletnem skupnem pouku, vendar ni povsem samoumevna in ni odvisna samo od učiteljice. (M&M npr. imata drugačne izkušnje s svojo prejšnjo skupino.)

Nekaj o prigodah: pred leti smo se učili koreografije (ne spomniva se več, katerega plesa), ki je vsebovala kretnje in gibe z nekoliko erotičnim nabojem (objemanje, nagibanje plesalca nad plesalko … itd.) Ko smo končali uvodni pouk, se je oglasil eden od plesalcev z zahtevo, da takoj zamenjamo plesalke – zaradi učnega uspeha, seveda!

Kot prigodo smo nekoč slišali tudi plesno obarvani »vic« o načinu prezimovanja treh medvedov, ta pa je predolg in neprimeren za celotno pripoved.

Na nekem pikniku smo tudi poslušali, kako si zagotoviti ples za vso večnost – torej tudi v »onstranstvu« in to utemeljeno s sklicevanjem na epizodo v Tavčarjevi knjigi »4000«.

Od predlogov za izboljšave nama v tem trenutku nič pomembnega ne pade na pamet. Pohvaliva lahko preplesavanja in organizacijo plesnih dogodkov izven šole, posebej tudi organizacijo pouka na daljavo v času Covida. Najini predlogi občasno vsebujejo kakšno plesno melodijo in/ali izvajalca, redkeje tudi učno ponovitev kakšne plesne figure, ki nama je bila posebej všeč.

M&B

O Plesni zvezdi lahko povem same pozitivne stvari.

Že ko prideš v njihove prekrasne prostore, od vsepovsod veje čudovita energija. Iz dvoran se sliši odlična glasba in že takoj te zasrbijo pete, da bi se plesalcem tudi ti pridružil.

Počaščeni smo, da je naša učiteljica Katarina Venturini. Iz vaje v vajo jo občudujemo, kakšen motivator je. Z neverjetno potrpežljivostjo, pozitivno energijo in svojim neskončnim znanjem, kako na tisoč in en način neukim (beri včasih tudi nerodnim) plesalcem pokazati korake in koreografijo, da nazadnje vsem steče in se počutijo samozavestni, z občutkom, da znajo. Pri njej res velja, da se vsak lahko nauči plesati - seveda z njeno neskončno energijo in potrpljenjem. Katarina ima izjemen občutek  za vsakega posameznika in nikoli ne bo nikomur dala vedeti, da bi se sedaj pa že lahko zapomnil, kako gredo koraki. Vedno zna vsakega spodbujati in vsakemu prišepniti ravno tisto, kar v določenem momentu potrebuje, da mu bo šlo lažje ali bolje

Na koncu prav vsake vaje smo vsi napolnjeni z energijo, dobro razpoloženi in navdušeni, da smo se spet nekaj novega naučili in da nekaj pa že znamo.

Vsakemu bi priporočala obisk Plesne zvezde, saj to pomeni popoln odklop od vsakdana, je neizčrpen vir pozitivne energije in veselja, ko ti nekaj uspe in začnejo v plesu uživati tudi partnerji, ki jim prej za ples sploh ni bilo mar.

Čudovita izkušnja, ki še kar traja.....

M.

Rada plešem, ples in glasbe mi pomenita sprostitev, veselje, radost, smeh. Srečanje z ljudmi, ki pridejo z nasmehom na obrazu. Plešemo, se zabavamo, tudi humor je med nami. Vsem nerodnostim se nasmejimo. Jaz sem včasih štorasta, se narobe vrtim a mi ni nerodno, ker je to del plesa, učenja, zabave, sproščenosti.

Od nekdaj rada plešem. Moj mož pa ne. Iskala sem ples za osebe brez partnerja in našla Solo salso pri Katarini. Srečna sem, da plešem! Glasba in ples  me poneseta  s seboj v drug svet, v drugačen čas, "spucata" moje možgane in upam, da me bosta spremljala še dolgo.

Za konec a ne nazadnje pa ima posebno mesto naša  Katarina! Energijska bomba, oseba širokega srca in velike karizme! 

Hvala Katarina, ker si!♥️♥️♥️

B.

Za naju se je potovanje s Plesno zvezdo začelo z darilnim bonom za plesni tečaj. To potovanje zdaj traja že nekaj let in naju vedno znova neizmerno razveseli. To je najina ura in pol brez mobilnih telefonov, z glasbo in plesom, nenehnim izpopolnjevanjem, predanimi učitelji in zanimivimi “sošolci”, s katerimi druženje nadaljujemo tudi po plesnih lekcijah. Se nam pridružite?

Lep pozdrav,

F&J

Pozdravljena Katarina!

Z veseljem sem se odzvala vabilu na zastavljena vprašanja.

Moji odgovori so naslednji:

1. V Plesni zvezdi najbolj cenim: 

    - dobre plesne učitelje, 

    - topel sprejem in občutek, da je vsakdo izmed nas enako dobrodošel

    - čudovite ter lepo urejene plesne prostore ter možnost parkiranja v neposredni bližini.

2.   V Plesno zvezdo rada prihajam zaradi pridobivanja plesnega znanja, želje po gibanju ob dobro izbrani glasbi, pozitivne energije

3. Moja zgodba sicer ni povezana s Plesno zvezdo, je pa lep spomin na plesni vikend,  ki sva ga z možem preživela in je po naključju sovpadal z najino 40 obletnico poroke. Ob prihodu sem organizatorki rekla, da sva se raje odločila udeležiti plesnega vikenda, kot proslaviti obletnico nekje v toplih krajih. Ta izjava je bila dana spontano in kot kompliment organizatorjem, naslednji večer pa sva doživela resnično presenečenje. Imela sva čast otvoriti plesni večer z nama najljubšim plesom, kot darilo ob čestitki pa dobila še torto. Ta plesni večer nam je ostal resnično v lepem spominu.

4. Zgoraj naštete pohvale, so dovolj močni argumenti, zakaj priporočiti Plesno zvezdo in ne nazadnje, privilegij je imeti za plesno učiteljico 4 kratno svetovno prvakinjo v standardnih in latinsko ameriških plesih.

5. Želela bi, da bi Katarina poleg solo salse še enkrat tedensko vodila solo latino plese, saj je pridobivanje plesnega znanja na ta način dobrodošlo tudi za izboljšanje plesa v paru.

Plesni zvezdi in njeni ekipi želim še naprej uspešno delo s ciljem širiti plesno znanje čim večjemu številu ljudi, saj je ples dobra rekreacija za telo in možgane, za pridobivanje novih prijateljstev in najboljši eleksir mladosti.

Lep pozdrav!

D.

Draga Katarina in vsi tvoji zvesti sodelavci,
odgovor na zastavljena vprašanja:  »Kaj vam je v Plesni zvezdi najbolj všeč? Zakaj radi prihajate v Plesno zvezdo? Kaj je tisti razlog zaradi katerega bi Plesno zvezdo priporočali?«,

se v bistvu skriva v zahvali na koncu tvoje e. pošte – zato,  ker je  Plesna zvezda postala del našega življenja.  

In to zato,  ker učenje plesa v Plesni zvezdi ni samo učenje korakov v ritmu  glasbe posameznega plesa, ampak,  ker je z odnosom do učenja plesa, ki ga gojite,  mogoče najbolj občutiti kaj pomeni ples, kot je to strnjeno zapisano v pojmu  evritmije: »gibanje v plesu neguje smisel in občutek za  medsebojne odnose v skupini, občutek za medsebojno srečevanje in delo skupine kot celote, hkrati pa predstavlja močan impulz za osebnostno  rast  posameznikov.«  K temu prispeva tudi prijeten ambient plesne šole, zato se po končani vadbi z veseljem usedemo in družimo, in to ne samo ob koncu posameznega cikla osmih vaj.   Postali smo tako povezani, da v plesni šoli s soplesalci praznujemo naše rojstne dneve, udeležujemo se plesnih vikendov in  družimo se tudi izven plesne šole, veseli, če se nam lahko pridružiš tudi ti.

In tako to pri nama traja že trinajsto plesno sezono.     

Hvala za vse in lep pozdrav tebi in tvojim sodelavcem.   

B&K

 • Kaj vam je v Plesni zvezdi najbolj všeč?

Plesna zvezda v celoti izpolnjuje najina pričakovanja, saj se že kar nekaj let vsak teden rada vračava v čudovit ambient, v odlično plesno družbo z nezamenljivo plesno mentorico Katarino. Katarina Plesni zvezdi ni dala le svojega imena, ampak v njej aktivno dela, vas pričaka ob vhodu v Plesno zvezdo, nesebično deli svoje znanje in navdušenje nad plesom. In kaj nama je v Plesni zvezdi najbolj všeč…Katarinina naravnanost in njen odličen mentorski pristop, ki se zrcali v celoviti podobi in ostalih mentorjih Plesne zvezde.

 • Zakaj radi prihajate v Plesno zvezdo?

Nista zanemarljivi izjemno dobra lokacija šole in čudovit ambient, vendar je ključna Katarinina pozitivna in strokovna naravnanost, ki v vsakem plesalcu oziroma paru zna in zmore najti, videti in spodbujati tisto najboljše in na pravi način korigirati, kar ne gre. Zato imamo ples vedno raje in se radi vračamo v Plesno zvezdo.

 • Imate kakšno zanimivo zgodbo ali prigodo povezano s plesom ali Plesno zvezdo, ki bi jo želeli deliti?

Nič posebnega.

 • Kaj je tisti razlog zaradi katerega bi Plesno zvezdo priporočali?

Katarina je plesalka svetovnega formata, vendar plesne perfekcije od nas ne pričakuje. Veseli se z nami vsakega plesnega napredka, dobrega koraka, lepe drže, jo opazi in pohvali, kar izjemno motivira. V Plesni zvezdi in ob Katarini vsak upravičeno spozna, da lahko zase in za svoje veselje s časoma, z nekaj vaje in truda, zares dobro pleše.

Še mnenje moškega dela para: »Plesno zvezdo sem začel obiskovati seveda na ženino pobudo in nisem ravno plesni talent. Ampak Katarini je uspelo, da me je na svoj strokovno prijazni način spodbujala in motivirala, da zdaj z veseljem plešem«.

 • Če imate za nas kakšno sporočilo zaradi katerega bi lahko bili še boljši, nam pa tudi napišite.

Plesna zvezda ni najina prva izkušnja s plesnimi šolami, bo pa zagotovo zadnja in edina izbira. Ambient lahko spremenite, tudi lokacijo, če je potrebno, nikar pa ne spreminjajte naravnanosti in načina dela, ker je to tisto, kar Plesno zvezdo naredi zvezdo med plesnimi šolami. Se vidimo na naslednji vaji…in še dlje…

M&T

K vam rada prihajam, ker je Katarina čudovita, pa tudi zaradi krasne dvorane in prijetne družbe.

Lp,
M.

 • Kaj vam je v Plesni zvezdi najbolj všeč?

Plesni učitelji, sproščeno vzdušje, odlična glasba, dobra energija, motivacija za gibanje, lokacija.

 • Zakaj radi prihajate v Plesno zvezdo?

Zato, ker rada plešem, dobra rekreacija za telo, pozitivno vzdušje, ples me osrečuje in pomirja.

 • Kaj je tisti razlog zaradi katerega bi Plesno zvezdo priporočali?

Zelo dobri plesni učitelji, ki znajo učit ples, si vzamejo čas in upoštevajo, da cela skupina osvoji znanje plesa.

T.

 • Kaj vam je v Plesni zvezdi najbolj všeč?

V Plesni zvezdi mi je všeč več stvari ampak, če bi morala izpostaviti le eno stvar je nedvomno to, da si v Plesni zvezdi sprejet zelo spoštljivo, kot oseba, ki je pomemben član in katere prisotnost na vaji šteje.

 • Zakaj radi prihajate v Plesno zvezdo?

Zaradi tega, ker na plesnih vajah neizmerno uživam in se popolnoma sprostim. 

 • Kaj je tisti razlog zaradi katerega bi Plesno zvezdo priporočali? 

Zaradi sistematičnega, kvalitetnega učenja in terapevtskega modela poučevanja plesa gospe Katarine Venturini.

M.

 • Kaj vam je v Plesni zvezdi najbolj všeč?

Vzdušje, pristop, okolje.

 • Zakaj radi prihajate v Plesno zvezdo?

Ker ste prijazni, dostopni, odzivni in nasmejani ter vedno profesionalni, s posluhom za vase plesalce in njihove potrebe.

 • Imate kakšno zanimivo zgodbo ali prigodo povezano s plesom ali Plesno zvezdo, ki bi jo želeli deliti?

Vedno sem rada plesala; zal zaradi službenih obveznosti, nikoli ni bilo priložnosti, da bi se s partnerjem uskladila za obisk tečaja. Ko sem ostala sama sem spoznala, kako pomembno je, da poskrbimo zase, ko smo zdravi, da ne čakamo na ‘ko’, da si vzamemo čas za stvari, ki nas razveseljujejo.  In da pri tem uživamo. Pri Plesni zvezdi sem prvo leto in prepričana sem, da bo zgodb se veliko.

 • Kaj je tisti razlog zaradi katerega bi Plesno zvezdo priporočali?

Zaradi vsega zgoraj naštetega! Vzporedno sem se udeležila se enega tečaja ‘solo salsa/ solo latina’. Kljub trudu trenerjev, sem pogrešala osredotočenost, strukturo, zaznavanje potreb in napredka udeležencev, tako, da sem ta tečaj opustila.

 • Če imate za nas kakšno sporočilo zaradi katerega bi lahko bili še boljši, nam pa tudi napišite.

Hvala ekipi in se veselim prihodnjega ponedeljka!

V.

· Kaj vam je v Plesni zvezdi najbolj všeč?

Prisrčnost, domačnost, prijateljstvo, dobre koreografije, veselje.

· Zakaj radi prihajate v Plesno zvezdo?

Ker se tu počutiva domače, sprejeta. Za naju je to najboljša, vsestranska rekreacija za telo (nabirava kondicijo, vadiva ravnotežje, krepiva spomin) v dobri, veseli družbi in z najboljšo, vrhunsko plesno učiteljico Katarino.

· Imate kakšno zanimivo zgodbo ali prigodo povezano s plesom ali Plesno zvezdo, ki bi jo želeli deliti?

Ko sva se pred 11. leti odločala v katero plesno šolo bi šla obnovit in izpopolnit plesno znanje, sva bila v odločitvi za Plesno Zvezdo kar malo zadržana. Tu bo vse preveč vrhunsko.., pa sva vseeno poklicala. Že prvi telefonski prisrčen in vesel pogovor s Katarino naju je opogumil in prepričal. Potem sva začela,....in sedaj nikoli ne bi zamenjala.

· Kaj je tisti razlog zaradi katerega bi Plesno zvezdo priporočali?

11 let užitka v plesu, tudi v času korona epidemije smo našli primeren način za učenje plesa, veliko napredka v najinem plesnem znanju.

· Če imate za nas kakšno sporočilo zaradi katerega bi lahko bili še boljši, nam pa tudi napišite.

Super ste! Katarina, hvala!

Prisrčen pozdrav,
I&T

 • Kaj vam je v Plesni zvezdi najbolj všeč?

Lepo mi je , vsi so prijazni z mano.

 • Zakaj radi prihajate v Plesno zvezdo?

Zelo dobro se počutim in po plesnih vajah sem drug, še bolj zadovoljen človek.

 • Imate kakšno zanimivo zgodbo ali prigodo povezano s plesom ali Plesno zvezdo, ki bi jo želeli deliti?

Morala bi na službeno večerjo pa sem na srečo dobila v Plesni zvezdi opravičilo, da moram trenirati in ga poslala direktorju. Opravičilo hranim in ga ne posodim nikomur J

 • Kaj je tisti razlog zaradi katerega bi Plesno zvezdo priporočali?

Rekreacije, vzdušja, prijaznosti, dobre muzike. V kolikor bi lahko bi prišla še večkrat.

 • Če imate za nas kakšno sporočilo zaradi katerega bi lahko bili še boljši, nam pa tudi napišite.

Zelo sem zadovoljna z vsem in se že veselim novih vaj po praznikih.

Lep, lep pozdrav
M.

Pozdravljeni Katarina,
moram reči, da je zame vpis na solo salso ena boljših odločitev te jeseni :).

Vsake srede se veselim, ker dan zaključim z znanjem novih korakov, dobro glasbo, predvsem pa pozitivnim vzdušjem in ''glavo na off'' - body, mind and soul bi lahko rekli. Najbolj všeč mi je, da se vedno počutim dobrodošlo in sproščeno, pri vseh udeležencih se čuti pozitivna energija, ki pa zagotovo najprej prihaja z vaše strani. Plesno zvezdo bi priporočila vsem, ki si želijo plesati, ne glede na to, kakšno je njihovo znanje, ker bodo pri vas plesne ure zapustili nasmejani, z vaše strani pa bodo prejeli potrebno spodbudo, da bodo nadaljevali, ker kot pravite vi, vsak se lahko nauči plesati.

Hvala, da vaše znanje predajate na tako prijeten način in širite pozitivne plesne občutke z vsemi nami.

S.

 • Kaj vam je v Plesni zvezdi najbolj všeč?

Pozitivna energija, strokovnost (način kako se podaja znanje), ambient, ozvočenje in izbor glasbe.

 • Zakaj radi prihajate v Plesno zvezdo?

Plesno zvezdo sem izbrala zaradi življenjske energije, ki jo izžareva Katarina in katero menim, da potrebujejo tudi moje prijateljice (sreda je čas za nas).

 • Imate kakšno zanimivo zgodbo ali prigodo povezano s plesom ali Plesno zvezdo, ki bi jo želeli deliti?

Vesela sem, da je Katarina navdušila dve moji kolegici za salso, ki je tako postal “izgovor”, da se potem še malo podružimo in se imamo lepo.

 • Kaj je tisti razlog zaradi katerega bi Plesno zvezdo priporočali? 

Pozitivna energija in strokovnost.

 • Če imate za nas kakšno sporočilo zaradi katerega bi lahko bili še boljši, nam pa tudi napišite.

Mogoče vklop klime, ko preveč “zadihamo” (ko bodo boljši časi).

B.

 • Kaj vam je v Plesni zvezdi najbolj všeč?

- prijaznost, srčnost, profesionalnost, resno in odgovorno delovanje, zabavnost, visoka strokovnost v podajanju snovi, sinhronost s skupinsko dinamiko...

 • Zakaj radi prihajate v Plesno zvezdo?

 - zaradi zgoraj naštetega, lastne (še od otroštva) želje po plesu in lastnem izražanju, še globljemu odpiranju ženstvenosti in nadgradnji lastnih potencialov

 • Imate kakšno zanimivo zgodbo ali prigodo povezano s plesom ali Plesno zvezdo, ki bi jo želeli deliti?

- zaenkrat ne:)

 • Kaj je tisti razlog zaradi katerega bi Plesno zvezdo priporočali?

- zaradi zgoraj naštetega:)

 • Če imate za nas kakšno sporočilo zaradi katerega bi lahko bili še boljši, nam pa tudi napišite.

- ostanite tako super, srčni in profesionalni kot do sedaj.... in iskrena hvala za takšno čudovito možnost učenja in druženja🙏

A.

Pozdravljeni,
z veseljem delim z vami svoje misli in izkušnje, čeprav sem pri vas še čisto nova in zelena. :)

V Plesno zvezdo prihajam na vadbo solo salse, ker želim plesati na latino ritme, tudi če nimam soplesalca. Glasba me spodbudi, da se z veseljem razmigam, saj ritem kar sam premika moje noge. Poleg tega se naučim novih korakov in novih gibov, ki jih nato pokažem vsakomur, ki ni dovolj hiter in pobegne. :) 

Lep pozdrav
A.

Živijo,
z veseljem delim svoje izkušnje s Plesno zvezdo. :)

 • Kaj vam je v Plesni zvezdi najbolj všeč?

Pozitivna energija, vrhunska plesna učiteljica Katarina, ki prav poboža tudi dušo :), saaalsa in charleston

 • Zakaj radi prihajate v Plesno zvezdo?

Ker rada plešem v odlični družbi.

 • Kaj je tisti razlog zaradi katerega bi Plesno zvezdo priporočali?

Vzdušje, način poučevanja in plačevanja, Katarina, občutek pripadnosti

Prijazen plesni pozdrav.
M.

Živjo!

Zgodilo se je, da sva se na poti v Plesno zvezdo skregala! Niti govorila nisva.

Katarina je uspela s svojim pozitivnim pristopom in tenkočutnostjo prepoznati najino slabo voljo. Nič ni rekla samo vedela je, da naju mora pustiti pri miru.

V plesni drži tesno skupaj sva plesala in molčala.

Skozi dobro glasbo, odlično vodenje, smeh in res veliko pozitivne energije Katarine in ostalih parov sva domov odšla nasmejana in pobotana.

Za naju drži dejstvo, da je ples kot terapija. Ples pri plesni zvezdi pa najin zmenek, kjer se imava vedno super. Neprecenljivo!

P&H

 • Kaj vam je v Plesni zvezdi najbolj všeč?

V Plesni zvezdi mi je najbolj všeč zabavno učenje plesnih korakov in spoznavanje novih koreografij. Najboljši so pa plesni vikendi, kjer združimo plesno učenje z zabavo in seveda veliko druženja s prijatelji. 

 • Zakaj radi prihajate v Plesno zvezdo?

V Plesno zvezdo rada prihajam zaradi sproščenega in zabavnega vzdušja, ob prečudoviti glasbi in učenju novih korakov pa preprosto pozabiš na vse skrbi. Učenje plesa je v majhni skupini in je pristop skoraj individualen.

 • Imate kakšno zanimivo zgodbo ali prigodo povezano s plesom ali Plesno zvezdo, ki bi jo želeli deliti?

O jaa kar nekaj zanimivih in smešnih prigod se je pripetilo na plesnih vikendih, saj takrat smo s prijatelji veliko skupaj, ne bi razkrila podrobnosti, je pa res, da se jim nasmejimo znova in znova...

 • Kaj je tisti razlog zaradi katerega bi Plesno zvezdo priporočali?

Plesno zvezdo sem priporočala že mnogim našim prijateljem in ljubiteljem plesa. Plesna zvezda je unikatna plesna šola, kjer je pristop tako zabaven, pristen in skoraj individualen, da se res prav vsak lahko nauči zelo dobro plesati in kar je najbolj pomembno, naučimo se v plesu tudi uživati. 

 • Če imate za nas kakšno sporočilo zaradi katerega bi lahko bili še boljši, nam pa tudi napišite.

Za naju oba je Plesna zvezda najboljša plesna šola, kljub temu, da imava tri letne izkušnje tudi iz plesne šole v tujini. Nimava nobene pripombe niti ideje, da bi karkoli spremenili. Preprosto, ostanite takšni še naprej.

Lepo vas pozdravljam,
M&T