KD Projekt d.o.o.

Prostore Plesne zvezde je obnovilo in uredilo podjetje KD Projekt d.o.o.

DEHA

Člani Plesne zvezde imajo v trgovini DEHA, na Gosposki 5 v Ljubljani 15% popust

Čevljarstvo PETA

Ob predložitvi naše članske kartice imajo člani Plesne zvezde 5% popust na gotovino

BODIFIT

Ob predložitvi naše članske kartice imajo člani Plesne zvezde posebne promocijske cene na promocijski vadbeni paket v vseh BODIFIT centrih po Sloveniji.

Svet križarjenj

Da boste na križarjenju samozavestno in z veseljem zaplesali, vam potovalna agencija Svet Križarjenj s posebno ponudbo podarja kratek plesni tečaj v Plesni zvezdi.

Zlatarski atelje

Člani Plesne zvezde imajo v ZLATARSKEM ATELJEJU s predložitvijo članske izkaznice na vse zlatarske izdelke 12% popust ob plačilu z gotovino.

ORGANIZIRAJ SI POROKO

Brezplačni poročni vodnik do popolne poroke: www.OrganizirajSiPoroko.si
Za vse mladozaročence, svate, slavljence in ljudi, ki imajo radi lepo.

EKOZMETIČNI SALON

Ekozmetični salon je prvi ekološko usmerjeni kozmetični salon v Sloveniji. Člani Plesne zvezde imajo 10% gotovinskega popusta na vse kozmetične storitve kot so: nega obraza, depilacija, pedikura, manikura in masaža.

Dimensione Danza

Da boste ''trendi'' za v službo, mesto ali na vadbo v Plesno zvezdo, članom Plesne zvezde nudi Dimensione Danza 15 % popust na gotovino.

Center terapij

Center terapij nudi članom Plesne zvezde 20% popust na gotovino za masaže, psihološko svetovanje ali karkoli drugega iz njihove ponudbe.

Krila ključi

Člani Plesne zvezde imajo 10 % popust na katerokoli storitev najsibo izdelavo ključev, popravilo ključavnice, sestavo zaklepnih sistemov...