Ples v paru

NOVI TERMINI ZAČETNEGA TEČAJA PLESA V PARU:

  • ponedeljki ob 20:30
  • srede ob 20:30

NOVI TERMINI NADALJEVALNEGA TEČAJA PLESA V PARU:

  • torki ob 19:00
  • četrtki ob 19:00
  • petki ob 20:30

PRIJAVA: 

 

Katarina Venturini se že (skoraj) celo življenje ukvarja s plesom v paru. Prepričana je, da se prav VSAK LAHKO NAUČI PLESATI. Njena želja je dvigniti kulturo plesa na višjo, kakovostnejšo raven zato v Plesni zvezdi poučujemo tečaje plesa v paru v majhnih skupinah in tako se vsakemu učencu posvetimo v celoti in osebno.

Vsak tečaj se sestoji iz osmih zaporednih devetdeset minutnih vaj, enkrat tedensko. V Plesni zvezdi smo s programom plesa v paru in metodiko učenja unikatni v slovenskem prostoru. Plesna ura je strukturirana iz treh delov. V prvem delu ponovimo, kar smo se naučili na prejšnji uri, v drugem delu se naučimo nekaj novega, v tretjem delu pa ponovimo vse, kar že znamo in na ta način dodobra utrdimo naše plesno znanje.

Na začetnem tečaju se naučimo angleški valček, square rumbo, foxtrott, cha cha cha, hustle in jive.

nadaljevalnem tečaju se, poleg dodatnih korakov pri vsakem od plesov iz začetnega tečaja, naučimo še dunajski valček, salso, sambo in tango.

Izpopolnjevalni tečaji so pri nas razdeljeni na pet stopenj: bronasta, srebrna, zlata, klub in platinasta. V vsaki stopnji se naučimo še več korakov k vsakem od plesov, ki jih že znamo, pilimo tehniko plesa, mehaniko in partnering. Naučimo se še kubansko rumbo, slowfox, bachato, paso doble, west coast swing, merengue, blues ...