Plesni vikendi

PLESNI VIKENDI so čas, ko si s partnerjem vzameta čas za vaju. Na plesnem vikendu bivamo v odličnem hotelu, se naučimo nove plesne kombinacije in korake, se dodobra naplešemo, naučimo tudi kakšno tehnično podrobnost, hkrati se pa neskončno zabavamo, nasmejemo, podružimo in za nekaj dni odmislimo vse.

Plesni vikendi so primerni za začetnike in seveda tudi za izkušene plesne pare.
Dobrodošli ste vsi plesni navdušenci, tako člani Plesne zvezde, kot nečlani.

PLESNI VIKENDI 2023/24

1. KRIŽARJENJE S PLESOM, sobota, 27.4. – sobota, 4. maj 2024

[Ekskluzivno] Plesna zvezda, slovenski talent in vi na križarjenju po zahodnem Sredozemlju obljublja nepozabno kombinacijo kulturnega raziskovanja, plesne zabave in glasbenega užitka, Potovanje nas bo popeljalo skozi čarobne destinacije Italije, Francije, Španije, Balearskih otokov in vse do Sicilije, kjer se bomo lahko poglobili v najdaljšo in najpomembnejšo zgodovino človeštva. Medtem ko bomo raziskovali slikovite obale Sredozemlja, bosta naša posebna gosta poskrbela za nepozabno zabavo.
Katarina Venturini, štirikratna svetovna prvakinja v plesu, bo z vami na plesnih tečajih delila svoje znanje in strast do plesa.
Domen Kljun, zmagovalec šova Slovenija ima talent 2023 pa bo dodal glasbeno noto na našem pestrem potovanju.

Oglejte si podroben program zagotovljenega skupinskega križarjenja s slovenskim spremljevalcem na: https://www.svet-krizarjenj.si/sl/krizarjenje/10582/ekskluzivno_plesna_zvezda_slovenski_talent_in_vi_na_krizarjenju_po_zahodnem_sredozemlju.html

2. HOTEL PARK PLAZA HISTRIA ****, PULA, petek, 22. - nedelja, 24. NOVEMBER 2024

Letošnje plesno leto plesni učitelji iz treh slovenskih plesnih šol: Plesni val, Plesni center Dolenjske in Plesna zvezda pripravljamo kar dva čudovita in nepozabna plesna vikenda. Konec novembra v hotelu Park Plaza Histria v Puli in v začetku decembra v hotelu Lone v Rovinju. Oba bosta enkratna in zanimiva. Novembra vam ponujamo dva plesna večera, 2x polpenzion s samopostrežnim zajtrkom in večerjo, 6 plesnih lekcij, poleg tega pa tudi vstop v wellness in spa cono po resnično ugodni ceni. Vabljeni!

3. HOTEL LONE *****, ROVINJ, petek, 6. - nedelja, 8. DECEMBER 2024

Na tem enkratnem plesnem vikendu, ki ga za vas pripravljamo plesni učitelji iz treh slovenskih plesnih šol: Plesni val, Plesni center Dolenjske in Plesna zvezda, je vedno nepozabno in nadvse prijetno. Že več kot desetletje so Rovinj z okolico, hotel Lone*****, najlepša plesna dvorana s parketom na Hrvaškem, 2x polpenzion s samopostrežnim zajtrkom in večerjo, plesne lekcije s priznanimi plesnimi pedagogi, dva plesna večera, uporaba bogate ponudbe hotelskih storitev, vstop v wellness in spa cono in ugodna cena dovolj veliki razlogi, da ne zamudite prijetnega plesnega druženja.