Plesni vikendi

PLESNI VIKENDI so čas, ko si s partnerjem vzameta čas za vaju. Na plesnem vikendu bivamo v odličnem hotelu, se naučimo nove plesne kombinacije in korake, se dodobra naplešemo, naučimo tudi kakšno tehnično podrobnost, hkrati se pa neskončno zabavamo, nasmejemo, podružimo in za nekaj dni odmislimo vse.

Plesni vikendi so primerni za začetnike in seveda tudi za izkušene plesne pare.
Dobrodošli ste vsi plesni navdušenci, tako člani Plesne zvezde, kot nečlani.

PLESNI VIKENDI 2023/24

SMUČARSKO PLESNI VIKEND, 26. - 28. 1. 2024
in
4-DNEVNI SMUČARSKO PLESNI ODKLOP, 8. 2. - 11. 2. 2024

V Plesni zvezdi nas je veliko takih, ki nam tako smučanje kot ples prinašata radost in veselje v naša življenja, zato smo se odločili, da pod vodstvom dveh športnih pedagogov, naše plesne učiteljice Jasne Gradišar in njenega partnerja Aleša Lavriča, smučarskega učitelja, nekdanjega A demonstratorja slovenske smučarske vrste, strokovnega sodelavca črnogorske in srbske smučarske zveze, za vas na Pohorju organiziramo kar dva smučarsko plesna vikenda.
Zaradi omejenega števila udeležencev (maksimalno 20 plesnih parov oz. 40 oseb), priporočamo, da se prijavite čimprej na https://forms.gle/8HaMhHeEFKTt7swZ7

1. HOTEL BELLEVUE *****, MALI LOŠINJ, četrtek, 21. - nedelja, 24. MAREC 2024

Letošnjo pomlad plesni učitelji iz treh slovenskih plesnih šol: Plesni val, Plesni center Dolenjske in Plesna zvezda pripravljamo unikatni, enkraten in zanimiv pomladni plesni vikend. V čudovitem Bellevue hotelu vam ponujamo tri plesne večere, 3x polpenzion s samopostrežnim zajtrkom in večerjo, več kot 6 plesnih lekcij, plesno jutranje prebujanje na plaži 😊 poleg tega pa tudi brezplačna uporaba notranjega bazena in wellness centra s savnami. Vabljeni!

2. KRIŽARJENJE S PLESOM, sobota, 27.4. – sobota, 4. maj 2024

[Ekskluzivno] Plesna zvezda, slovenski talent in vi na križarjenju po zahodnem Sredozemlju obljublja nepozabno kombinacijo kulturnega raziskovanja, plesne zabave in glasbenega užitka, Potovanje nas bo popeljalo skozi čarobne destinacije Italije, Francije, Španije, Balearskih otokov in vse do Sicilije, kjer se bomo lahko poglobili v najdaljšo in najpomembnejšo zgodovino človeštva. Medtem ko bomo raziskovali slikovite obale Sredozemlja, bosta naša posebna gosta poskrbela za nepozabno zabavo.

Katarina Venturini, štirikratna svetovna prvakinja v plesu, bo z vami na plesnih tečajih delila svoje znanje in strast do plesa.

Domen Kljun, zmagovalec šova Slovenija ima talent 2023 pa bo dodal glasbeno noto na našem pestrem potovanju.

Oglejte si podroben program zagotovljenega skupinskega križarjenja s slovenskim spremljevalcem na: https://www.svet-krizarjenj.si/sl/krizarjenje/10582/ekskluzivno_plesna_zvezda_slovenski_talent_in_vi_na_krizarjenju_po_zahodnem_sredozemlju.html

3. HOTEL LONE *****, ROVINJ, petek, 6. - nedelja, 8. DECEMBER 2024

Na tem enkratnem plesnem vikendu, ki ga za vas pripravljamo plesni učitelji iz treh slovenskih plesnih šol: Plesni val, Plesni center Dolenjske in Plesna zvezda, je vedno nepozabno in nadvse prijetno. Že več kot desetletje so Rovinj z okolico, hotel Lone*****, najlepša plesna dvorana s parketom na Hrvaškem, 2x polpenzion s samopostrežnim zajtrkom in večerjo, plesne lekcije s priznanimi plesnimi pedagogi, dva plesna večera, uporaba bogate ponudbe hotelskih storitev, vstop v wellness in spa cono in ugodna cena dovolj veliki razlogi, da ne zamudite prijetnega plesnega druženja.a