Plesni vikendi

PLESNI VIKENDI so čas, ko si s partnerjem vzameta čas za vaju. Na plesnem vikendu, kjer bivamo v čudovitem hotelu, se naučimo nove plesne korake, se dodobra naplešemo, naučimo kakšno tehnično podrobnost, hkrati se pa neskončno zabavamo, nasmejemo, podružimo in za nekaj dni odmislimo vse.

Plesni vikendi so primerni za začetnike in seveda tudi za izkušene plesne pare.
Dobrodošli ste vsi plesni navdušenci, tako člani Plesne zvezde, kot nečlani.

PLESNI VIKENDI 2022/23

1. HOTEL PARK PLAZA HISTRIA ****, PULA, petek, 24. - nedelja, 26. NOVEMBER 2023

Letošnje plesno leto plesni učitelji iz treh slovenskih plesnih šol: Plesni val, Plesni center Dolenjske in Plesna zvezda pripravljamo kar dva čudovita in nepozabna plesna vikenda. Konec novembra v hotelu Park Plaza Histria v Puli in v začetku decembra v hotelu Lone v Rovinju. Oba bosta enkratna in zanimiva. Novembra vam ponujamo dva plesna večera, 2x polpenzion s samopostrežnim zajtrkom in večerjo, 6 plesnih lekcij, poleg tega pa tudi vstop v wellness in spa cono po resnično ugodni ceni. Vabljeni!

2. HOTEL LONE *****, ROVINJ, petek, 1. - nedelja, 3. DECEMBER 2023

Na tem enkratnem plesnem vikendu, ki ga za vas pripravljamo plesni učitelji iz treh slovenskih plesnih šol: Plesni val, Plesni center Dolenjske in Plesna zvezda, je vedno nepozabno in nadvse prijetno. Že več kot desetletje so Rovinj z okolico, hotel Lone*****, najlepša plesna dvorana s parketom na Hrvaškem, 2x polpenzion s samopostrežnim zajtrkom in večerjo, plesne lekcije s priznanimi plesnimi pedagogi, dva plesna večera, uporaba bogate ponudbe hotelskih storitev, vstop v wellness in spa cono in ugodna cena dovolj veliki razlogi, da ne zamudite prijetnega plesnega druženja.