Poročni ples

Ples je pomembna sestavina poročnega dne in hkrati čudovito darilo, ki ga mladoporočenca poklonita svojim svatom.

Na nas se obrne veliko zaročencev, ki si želijo za svoj najlepši dogodek v življenju naučiti ali obnoviti plesne korake. Večina zaročencev se odloči tudi za posebno, unikatno koreografijo na izbrano glasbo. Ravno zato, ker imate zaročenci raznolike želje, vam v Plesni zvezdi ponujamo INDIVIDUALNO UČENJE POROČNEGA PLESA.

Najbolj optimalno učenje plesa je enkrat tedensko po eno uro. Pri nas je ura plesa dolga šestdeset minut. V eni uri pa vas zagotovo NAUČIMO VSAJ EN PLES.

Pri nas v Plesni zvezdi vse zaročence najprej povabimo na BREZPLAČNI POSVET. Na njem nam zaupate vaše želje, mi pa vam pripravimo program učenja po vaši meri, vas naučimo plese po vašem izboru, urnik vaj prilagodimo vam in vas tako pripravimo, da boste s plesom še bolj užili čarobnost poročnega dne. Poleg tega pa vam pripravimo še kakšno PRESENEČENJE.

Pokličita nas čim prej na 041 634 000 in se dogovorita za brezplačen posvet.

 

!! NOVO !! - DEKLIŠČINA V PLESNI ZVEZDI

Si želite na poročni zabavi presenetiti svate z UNIKATNIM PLESOM neveste, družic in prijateljic? Potem ste na pravem mestu za DEKLIŠČINO v Plesni zvezdi.

Za vas pripravimo posebno in unikatno plesno koreografijo po vaših željah s katero, kot ''flash mob'', presenetite svate na svoji poroki. Poleg nadvse zabavnih in nepozabnih ur plesa pa vsem udeleženkam na dekliščini ponudimo penino in prigrizke.
Dekliščina v Plesni zvezdi je res nekaj enkratnega in unikatnega, ki vam bo za vedno ostala v spominu.